Dovada că Putin pregăteşte de 7 ani invadarea Ucrainei. Profeţia făcută într-un interviu acordat regizorului Oliver Stone

Preşedintele rus i-a declarat regizorului american: „Nici conducerea politică ucraineană şi nici poporul ucrainean nu vor putea refuza poziţionarea unui sistem de arme”.

3113 afișări
Imaginea articolului Dovada că Putin pregăteşte de 7 ani invadarea Ucrainei. Profeţia făcută într-un interviu acordat regizorului Oliver Stone

Dovada că Putin pregăteşte de 7 ani invadarea Ucrainei. Profeţia făcută într-un interviu acordat regizorului Oliver Stone

Vladimir Putin îi spusese lui Oliver Stone: „Acordul NATO cu Ucraina ameninţă Rusia”, anticipând planul de „atacare, pentru a nu fi atacat”.
În urmă cu 7 ani, preşedintele rus i-a dezvăluit regizorului american invadarea Kievului, într-o serie de interviuri acordate între 2015 şi 2017.

Putin a pus sub semnul întrebării Ucraina, în repetate rânduri, în cadrul discuţiilor cu Stone. O chestiune avută în vedere de preşedintele rus încă de la declararea independenţei de către Ucraina, în 1991.

„Ucraina a fost supusă unei privatizări sălbatice, care a accentuat sărăcirea poporului său mai degrabă decât să-i ofere condiţii de trai mai bune”, afirma Putin.

Dincolo de cariera de regizor, Stone a devenit o figură controversată în filmul american, criticii acuzându-l că promovează teoriile conspiraţiei şi că a denaturat evenimentele şi figurile din lumea reală în operele sale. De asemenea, este cunoscut în special pentru criticile sale îndelungate la adresa politicii externe americane. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici