Ducesa de Cambridge, în concediu de maternitate: Când va lua Kate Middleton o pauză de la îndatoririle faţă de familia regală britanică - FOTO

Soţia Prinţului William, Kate Middleton, va avea concediu de maternitate, a decis Palatul Buckingham. Înainte de a intra în concediu, Ducesa de Cambridge va avea o ultimă apariţie în public.

26463 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge, în concediu de maternitate: Când va lua Kate Middleton  o pauză de la îndatoririle faţă de familia regală britanică - FOTO

Kate Middleton (Imagine: Hepta)

Ducesa de Cambridge a fost foarte activă până acum în promovarea familiei regale britanice.

Popularitatea de care se bucură Kate Middleton a avut efecte benefice şi asupra familiei regale britanice, însă, pentru o perioadă, Ducesa de Cambridge va lua o pauză.

Din data de 13 iunie, ziua ultimei apariţii publice a Ducesei, soţia Prinţului William va intra în concediu. Pe 13 iunie ea va fi "naşa" unui vas de croazieră.

"Lui Kate i-a făcut mare plăcere job-ul său şi a dorit să lucreze cât mai aproape de data naşterii", a declarat o sursă citată de Huffington Post.

"Kate îşi ia rolul regal foarte în serios şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi reia îndatoririle atunci când concediul ei de maternitate se va încheia", a mai precizat sursa.

Ducesa de Cambridge ar putea naşte la data de 13 iulie. "Unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată", a declarat un prieten al cuplului regal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici