Ducesa Meghan Markle a dat sfaturi vestimentare femeilor nevoiaşe într-o ţinută care costă peste 5.000 de lire sterline

Ducesa de Sussex a dat sfaturi vestimentare unor femei în cadrul unui eveniment de caritate. Femeile fac parte dintr-un grup de persoane şomere şi vulnerabile.

4848 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan Markle a dat sfaturi vestimentare femeilor nevoiaşe într-o ţinută care costă peste 5.000 de lire sterline

Ducesa Meghan Markle dă sfaturi femeilor nevoiaşe într-o ţinută de peste 5.000 de lire sterline

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a vizitat Smart Works, cu sediul la Spitalul St Charles din Kensington, Londra, organizaţie de caritate care oferă haine pentru interviuri şi programe de formare profesională pentru femeile aflate în dificultate.

Fosta actriţă, însărcinată cu primul ei copil, a purtat un palton semnat Oscar de la Renta în valoare de 2.600 de lire sterline, o rochie de materninate de la casa de modă Hatch în valoare de 179 lire sterline şi o pereche de cercei evaluaţi la 315 lire sterline.

Aceasta le-a ajutat pe femei să îşi aleagă haine potrivite pentru diverse interviuri pentru locuri de muncă.

De asemenea, Ducesa a purtat o geantă din colecţia Victoriei Beckham, cu preţul estimat la aproape 1.700 de lire sterline şi o pereche de pantofi de aproape 500 de lire sterline.

Markle a vizitat în secret de mai multe ori organizaţia Smart Works şi a oferit consultanţă pentru mai multe femei, afirmă Palatul Kensington.

„Sunt foarte fericită să fiu aici. Voi deja ştiţi de câte ori am venit până acum. Este bine că acum pot face o vizită oficială şi să vorbesc despre munca voastră”, a spus Ducesa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici