Ea este cel mai tânăr artist tatuator. Are doar 9 ani, dar toţi vor un tatuaj făcut de ea | FOTO

O fetiţă în vârstă de doar 9 ani este cel mai tânăr artist tatuator din lume. Fata îşi ajută deja părinţii în salon.

2609 afișări
Imaginea articolului Ea este cel mai tânăr artist tatuator. Are doar 9 ani, dar toţi vor un tatuaj făcut de ea | FOTO
Maya Lu, din Germania, şi-a descoperit talentul artistic încă de când avea doi ani. Atunci a început să deseneze primele sale schiţe.
 
Acum, la nouă ani, fetiţa în vârstă de doar 9 ani îşi ajută părinţii în salon. Maya le face tatuaje tinerilor sub supravegherea părinţilor săi.
 
 
”Întotdeauna i-a plăcut să stea în salon. Şi-a revendicat chiar un loc al ei, în mijlocul salonului, şi şi-a aranjat o masă de lucru. Pentru ea e ca şi cum ar desena pe hârtie. Am multe prietene care vor un tatuaj făcut de ea aşa că are din ce în ce mai mult de lucru”, a declarat mama copilei pentru DailyMail.
 
”Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au un tatuaj făcut de mine şi sper să vină şi mai mulţi care să îşi dorească un tatuaj”, a declarat micuţa Maya.
 

sursa foto: DailyMail

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici