Elevii din Marea Britanie au revenit la şcoală după lockdown

  • Şcolile din Marea Britanie s-au redeschis luni după aproape două luni de învăţământ online
  • Premierul Boris Johnson a cerut publicului să respecte regulile în continuare
  • După primele săptămâni, elevii britanici vor fi testaţi săptămânal de două ori
160 afișări
Imaginea articolului Elevii din Marea Britanie au revenit la şcoală după lockdown

Elevii din Marea Britanie au revenit la şcoală după lockdown

Pentru Marea Britanie, primul pas spre normalitate a fost făcut ieri prin deschiderea şcolilor.

Participarea la cursuri este obligatorie pentru elevii britanici. Premierul Boris Johnson a declarant că datorită efortului depus la nivel naţional totul tinde spre normalitate însă dă un sfat populaţiei:

„Vom continua să mergem pe această cale, dar trebuie să ne amintim că întoarcerea de astăzi în şcoli va avea desigur un impact asupra răspândirii virusului. Pentru a decide următorii paşi înainte, vom pune în balanţă numărul de pacienţi internaţi în fiecare zi, în present sunt cu aproximativ opt ori mai mulţi decât minimele de vara trecută. Acum este mai vital ca oricând să respectăm regulile”, a declarat Boris Johnson.

Bucureştiul este din nou în scenariul roşu, iar invăţământul s-a întors la modelul hibrid.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici