Elon Musk nu intenţionează să primească vaccinul anti-COVID, nici el şi nici membrii familiei sale

  • Elon Musk, CEO Tesla, a precizat că nu se va vaccina anti-COVID
  • Musk spune că nu e nevoie să se blocheze toată ţara ci doar persoanele cu risc să stea în carantină
  • Musk crede că a avut COVID în ianuarie
5201 afișări
Imaginea articolului Elon Musk nu intenţionează să primească vaccinul anti-COVID, nici el şi nici membrii familiei sale

Elon Musk, declaraţie-şoc: Nu va primi vaccinul anti-COVID, nici el şi nici membrii familiei

Elon Musk, CEO-ul Tesla, nu intenţionează să primească un vaccin COVID-19 atunci când unul devine disponibil, a declarat l pentru Kara Swisher de la The New York Times într-un episod al podcastului „Sway” publicat luni.

Musk a spus că el şi copiii săi nu riscă să contracteze COVID, prin urmare, nu intenţionează să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului. Nu există nicio dovadă că Musk şi familia sa sunt mai puţin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis până acum peste 200.000 de americani de toate vârstele.

Musk, care a NEGAT în mod repetat severitatea coronavirusului, a reiterat anumite opinii fără baze ştiinţifice cu privire la COVID-19. El a spus, de asemenea, că el crede că a avut boala în ianuarie, înainte să se fi răspândit în SUA.

Musk a fost sincer despre criza coronavirusului încă de la început şi a contestat frecvent atât datele din jurul virusului, cât şi răspunsul guvernului la acesta, în special comenzile de şedere la domiciliu.

„În esenţă, ceea ce trebuie făcut ar fi să nu iniţiezi un blocaj pentru întreaga ţară, ci oricine este expus riscului să fie pus în carantină”, a spus Musk.

Cercetările au arătat că ordinele de şedere la domiciliu adoptate între martie şi mai ar fi putut preveni milioane de infecţii şi sute de mii de decese în SUA.

Elon Musk spune că el şi familia sa nu vor primi un vaccin împotriva coronavirusului atunci când va fi disponibili.

Musk a discutat despre sentimentele sale cu privire la virus într-un episod din „Sway”, un podcast găzduit de Kara Swisher, publicat luni de The New York Times. În timpul conversaţiei lor, Swisher l-a întrebat pe CEO-ul Tesla dacă el sau familia lui vor primi un vaccin COVID-19 odată ce acesta va fi disponibil. la care Musk a spus că nu o va face pentru că „nu riscă să contracteze COVID şi nici copiii mei”.

Nu există nicio dovadă că Musk şi familia sa sunt mai puţin sensibili la virusul extrem de contagios care a ucis până acum peste 200.000 de americani de toate vârstele.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici