Elon Musk spune că nu este cel mai bogat om: "Putin este semnificativ mai bogat decât mine"

  • Elon Musk este cel mai bogat om din istorie, dar crede că Putin ar putea fi şi mai bogat.
  • CEO-ul Tesla şi-a redobândit titlul de cea mai bogată persoană din lume la sfârşitul anului 2021, când l-a depăşit pe Jeff Bezos de la Amazon.
  • Musk are o avere de aproximativ 260 de miliarde de dolari.
4680 afișări
Imaginea articolului Elon Musk spune că nu este cel mai bogat om: "Putin este semnificativ mai bogat decât mine"

Elon Musk spune că nu este cel mai bogat om: "Putin este semnificativ mai bogat decât mine"

"Cum vă simţiţi ca fiind cea mai bogată persoană de pe pământ?", a fost intrebat Musk în timpul unui interviu recent.

"Chiar cred că Putin este semnificativ mai bogat decât mine", a răspuns Musk, potrivit Business Insider.

Averea uriaşă a preşedintelui rus Vladimir Putin rămâne un mister, nimeni nu ştie exact cât de mare este sau unde este ascunsă. Putin a fost legat de un palat de 1,4 miliarde de dolari la Marea Neagră şi de un apartament de 4 milioane de dolari în Monaco.

Unii au speculat că preşedintele rus ar putea fi cel mai bogat om din lume, finanţistul Bill Browder, declarând în 2017 că el crede că Putin "a acumulat 200 de miliarde de dolari în câştiguri ilicite".

În urma invaziei lui Putin în Ucraina, SUA şi ţările occidentale au pus în aplicare sancţiuni care vizează Rusia, principalii aliaţi ai lui Putin şi pe preşedintele rus însuşi.

În înterviu Musk a spus că este imperativ ca Putin să fie oprit.

"Este important să se facă ceva serios. Nu-l putem lăsa pe Putin să preia controlul asupra Ucrainei. Este o nebunie", a declarat Musk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici