Emiratele Arabe Unite au anunţat o revizuire majoră a legilor

  • Emiratele Arabe Unite vor permite persoanelor necăsătorite să locuiască împreună
  • Alcoolul va putea fi obţinut mult mai uşor
  • Legea care susţine crimele de onoare va fi eliminată
1837 afișări
Imaginea articolului Emiratele Arabe Unite au anunţat o revizuire majoră a legilor

Emiratele Arabe Unite au anunţat o revizuire majoră a legilor

Emiratele Arabe Unite a anunţat o revizuire majoră a legilor. Este vorba de modificarea legii privind coabitarea cuplurilor necăsătorite, care până acum era o infracţiune.

De asemenea, până acum, musulmanii aveau nevoie de un card emis de guvern ca să poată cumpăra şi deţine alcool. Acum nu mai e cazul.

Cea mai aşteptată măsură este însă eliminarea legii care apără crimele de onoare, uciderea unei persoane acuzate că a adus dezonoare familiei.

Măsurile vin în urma unui acord istoric intermediat de SUA pentru a normaliza relaţiile dintre Emiratele Arabe Unite şi Israel. Astfel, ţările arabe vor avea mai mulţi turişti israelieni şi mai multe investiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici