Emiratele Arabe Unite au interceptat o rachetă din Yemen, trimisă în timpul vizitei preşedintelui israelian

  • Emiratele Arabe Unite au interceptat o rachetă balistică trasă de rebelii Houthi din Yemen
  • Acţiunea s-a petrecut în timpul vizitei preşedintelui israelian Isaac Herzog
  • Autorităţile din Emirate au declarat că au neutralizat pericolul
2312 afișări
Imaginea articolului Emiratele Arabe Unite au interceptat o rachetă din Yemen, trimisă în timpul vizitei preşedintelui israelian

Sursa foto: Profimedia

Emiratele Arabe Unite au interceptat o rachetă balistică trasă de rebelii Houthi din Yemen, în timpul vizitei preşedintelui israelian Isaac Herzog.

„Atacul nu a avut ca rezultat pierderi, deoarece rămăşiţele rachetei balistice au căzut în afara zonelor populate”, a informat agenţia naţională de presă, WAM.

Purtătorul de cuvânt al armatei Houthi, Yehia Sarei, a revendicat atacul în numele rebelilor, relatează Associated Press.

Traficul aerian nu a fost perturbat în urma acestui incident, astfel că marile compani Emirates şi Etihad nu au fost afectate.

Preşedintele israelian Isaac Herzog se află într-o vizită oficială de stat în Emiratele Arabe Unite, cu scopul de a strânge legăturile diplomatice cu prospera naţiune arabă. Liderul ceremonial s-a întâlnit duminică cu puternicul prinţ moştenitor la Abu Dhabi, şeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici