Emmanuel Macron îi aduce un omagiu prinţului Philip din Marea Britanie: A avut o "viaţă exemplară"

  • Emmanuel Macron l-a omagiat pe prinţul Philip din Marea Britanie, decedat la vârsta de 99 de ani
  • Preşedintele Franţei a transmis "sincere condoleanţe" reginei Elizabeth şi poporului britanic
  • Emmanuel Macron: Prinţul Philip "a dus o viaţă exemplară, caracterizată de curaj, sentiment al datoriei şi angajament pentru tineri şi mediul înconjurător"
184 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron îi aduce un omagiu prinţului Philip din Marea Britanie: A avut o "viaţă exemplară"

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a transmis condoleanţe Marii Britanii la moartea prinţului consort Philip, remarcând că soţul reginei Elizabeth a II-a a avut o "viaţă exemplară".

"Vreau să transmit sincere condoleanţe Majestăţii Sale Regina Elizabeth, familiei regale şi poporului britanic pentru moartea Alteţei Sale Regale prinţul Philip, care a dus o viaţă exemplară, caracterizată de curaj, sentiment al datoriei şi angajament pentru tineri şi mediul înconjurător", a transmis Emmanuel Macron, vineri seară, prin Twitter.

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la Castelul Windsor, a comunicat familia regală britanică. "Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici