Erdogan şi Putin au decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru situaţia din Siria

Preşedintele turc Tayyip Erdogan şi omologul său rus, Vladimir Putin, au decis că trebuie să înfiinţeze cât de curând un grup de lucru pentru situaţia din nord-vestul Siriei, a declarat miercuri Mevlut Cavusoglu, ministrul turc de Externe, relatează Reuters.

329 afișări
Imaginea articolului Erdogan şi Putin au decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru situaţia din Siria

Erdogan şi Putin au decis înfiinţarea unui grup de lucru pentru situaţia din Siria

De asemenea, ministrul de Externe a transmis că atacurile efectuate de forţele guvernamentale siriene dăunează posibilităţii formării unui comitet ONU, care să ajute la întocmirea unei noi Constituţii.

Armata siriană, sprijinită de Rusia, a lansat operaţiuni la sol săptămâna aceasta în zona Idlib, controlată de rebeli.

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a discutat vineri despre situaţia din nord-vestul Siriei. Ulterior, 11 din ce 15 membri, printre care şi Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie au decis să condamne uciderea civililor şi au avertizat cu privire la posibilitatea producerii unei catastrofe umanitare în Idlib.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici