Evadare spectaculoasă a celui mai cunoscut infractor grec

Un infractor grec, Vassilis Paleocostas, cel mai cunoscut din ţară, şi complicele său albanez au evadat, cu ajutorul unui elicopter, duminică, din închisoarea de maximă securitate Korydallos, din apropierea Atenei, au anunţat surse din cadrul poliţiei.

45 afișări
Imaginea articolului Evadare spectaculoasă a celui mai cunoscut infractor grec

Evadare spectaculoasă a celui mai cunoscut infractor grec

Cei doi au fugit utilizând o scară lansată din elicopter, potrivit surselor.

Elicopterul a fost găsit abandonat în regiunea Kapandriti, la nord de capitală.

Vassilis Paleocostas, de 43 de ani, condamnat pentru răpire şi mai multe jafuri, şi complicele său albanez, Alket Rizai, de 32 de ani, un mafiot condamnat pentru crimă, mai evadaseră tot cu ajutorul unui elicopter, în iunie 2006.

Rizai a fost ulterior arestat în august 2006, iar Paleocostas primăvara trecută.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici