Explozie în centrul Atenei. A urmat un incendiu şi mai multe clădiri au fost distruse

O persoană a fost rănită şi mai multe clădiri au fost grav avariate după ce o explozie în centrul Atenei a dus la un incendiu miercuri dimineaţă, au declarat oficiali şi martori.

2310 afișări
Imaginea articolului Explozie în centrul Atenei. A urmat un incendiu şi mai multe clădiri au fost distruse

Sursa foto: Greek City Times

O persoană care a suferit arsuri a fost transportată la spital, a declarat Giorgos Mathiopoulos, şeful Centrului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din Grecia.

Deflagraţia a spart geamuri şi a avariat faţadele clădirilor de-a lungul principalei artere de circulaţie, bulevardul Syngrou, care leagă centrul oraşului de suburbiile sudice, avariind în acelaşi timp clădiri aflate la o distanţă de până la 200 de metri, potrivit Reuters

Cel puţin 18 pompieri au folosit şapte maşini pentru a combate un incendiu la una dintre clădiri şi aproape că l-au ţinut sub control, a declarat brigada de pompieri.

Încă nu este clar ce a declanşat explozia sau incendiul, au declarat oficialii.

"Avem un incendiu, a avut loc o explozie înainte", a declarat un comandant al brigăzii de pompieri la faţa locului.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici