Video EXPLOZIE în centrul Bangkokului: Cel puţin 27 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite - VIDEO, FOTO

Cel puţin 27 persoane au murit, iar alte aproximativ 80 au fost rănite într-o explozie produsă luni la un templu hindus din Bangkok, informează CNN.

1492 afișări

Potrivit presei locale, atacul a avut loc la intrarea în templul hindus Erawan, situat în cartierul Chidlom, în centrul capitalei Thailandei. În apropierea locului atentatului sunt numeroase magazine.

Bilanţul precedent era de 12 morţi şi 50 de răniţi.

Printre victime se numără cetăţeni străini, în contextul în care templul hindus este o destinaţie turistică.

Imaginile de la locul atacului arată numeroase motociclete carbonizate.

Autorităţile au avertizat că zona nu este încă sigură, în contextul în care echipele pirotehnice ar încerca să dezamorseze un alt dispozitiv exploziv.

"Situaţia nu este încă sigură. Rugăm lumea să stea la distanţă. Ar putea fi încă o bombă", a transmis şeful echipelor de intervenţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici