NEWS ALERT  Explozie în centrul oraşului Belgorod, un oraş rusesc de lângă Ucraina. A rezultat un crater cu diametrul de 20 metri

Nu au fost raportate victime şi nu este cunoscut dacă este un atac ucrainean sau un sabotaj rusesc de tip steag fals pentru a justifica intensificarea următoarelor bombardamente ruseşti asupra Ucrainei.

1935 afișări
Imaginea articolului Explozie în centrul oraşului Belgorod, un oraş rusesc de lângă Ucraina. A rezultat un crater cu diametrul de 20 metri

NOËL, Twitter

UPDATE  00:00 - Ministerul rus al Apărării a comentat despre explozia din #Belgorod

„În seara zilei de 20 aprilie, în timp  o aeronavă rusească Su-34 a Forţelor Aeriene zbura deasupra oraşului Belgorod, i-ar fi căzut accidental muniţie”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Potrivit Ministerului Apărării, nu au fost victime, dar au existat clădiri avariate. O anchetă este în curs.

 

UPDATE - Alarme anti-aeriene în toată Ucraina. Multe aeronave ruseşti MiG-31 au decolat din Belarus. 

 

Ştirea iniţială -  Explozie în Belgorod 

O explozie a sunat joi în centrul oraşului Belgorod, un oraş rusesc situat nu departe de Ucraina, lăsând un crater impresionant, a declarat guvernatorul local.

 

Încă nu au fost raportate victime.

 

"A avut loc o explozie. Potrivit informaţiilor preliminare, nicio victimă. La răscrucea uneia dintre străzile centrale, s-a format un crater imens de 20 de metri în diametru", a indicat la Telegram Vyacheslav Gladkov, fără a oferi detalii despre cauza dezastrului, citează La Libre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici