Explozie la o centrală electrică din centrul oraşului Los Angeles - VIDEO

O explozie a avut loc, vineri, la o centrală de electricitate din oraşul american Los Angeles, zeci de clădiri rămânând fără energie electrică din cauza incidentului, informează presa din California.

127 afișări
Imaginea articolului Explozie la o centrală electrică din centrul oraşului Los Angeles - VIDEO

Explozie la o centrală electrică din centrul oraşului Los Angeles - VIDEO (Captură video)

Potrivit pompierilor, explozia a avut loc la subsolul unei clădiri de 19 etaje, în incinta unei centrale electrice zonale.

Două persoane au fost rănite în deflagraţie şi sunt spitalizate. Alte două persoane au suferit răni uşoare.

Structura clădirii situate în zona Wilshire din Los Angeles nu a fost afectată de explozie, au dat asigurări autorităţile, care anchetează cauzele deflagraţiei.

Din cauza incidentului, zeci de clădiri din centrul oraşului Los Angeles au rămas fără electricitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici