EXPLOZIE puternică în apropierea ambasadei SUA din Kabul

O explozie puternică a avut loc marţi după-amiază în centrul capitalei afgane, Kabul, în faţa Curţii Supreme de Justiţie şi aproape de ambasada Statelor Unite, au declarat martori oculari pentru AFP

342 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE puternică în apropierea ambasadei SUA din Kabul

EXPLOZIE puternică în apropierea ambasadei SUA din Kabul

Un kamikaze a intrat cu maşina într-un autobuz în care se aflau mai mulţi angajaţi ai Curţii, potrivit Ministerului afgan de Interne, care a anunţat că atacul s-a soldat cu 14 morţi şi 38 de răniţi. Printre victime figurează femei şi copii, potrivit aceleiaşi surse.

Această explozie are loc la o zi după raidul unui comando format din şapte rebeli talibani împotriva cartierului aeroportului din Kabul. Aceşti insurgenţi au fost ucişi iar atacul nu a provocat alte victime, potrivit poliţiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici