Expo Dubai 2020, cel mai mare eveniment de la începutul pandemiei de COVID. Ceremonia de deschidere are loc astăzi VIDEO

  • Ceremonia de deschidere are loc joi.
  • Dubai Expo 2020 se va desfăşura pe parcursul a 6 luni.
  • La grandiosul eveniment participă şi tenorul Andrea Bocelli, precum şi alte vedete internaţionale.
1059 afișări
Imaginea articolului Expo Dubai 2020, cel mai mare eveniment de la începutul pandemiei de COVID. Ceremonia de deschidere are loc astăzi VIDEO

FOTO Expo Dubai/Twitter

Expo Dubai 2020 s-a deschis într-un mod extravafant, cu imnul naţional al Emiratelor Arabe Unite. Ceremonia are loc la Al Wasl Plaza, conform France24.
 
Timp de 182 de zile se vor organiza evenimente de artă, cultură, muzică, arhitectură şi tehnologie din întreaga lume.
 
Peste 190 de ţări participă la evenimentul ce a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de COVID. 
 
Dubai a cheltuit 7 miliarde pe domul Al Wasl Plaza, iar organizatorii speră să atragă noi investitori şi străini cu putere de cumpărare. 
 
Totuşi, sunt şi critici la adresa evenimentului. Parlamentul European a insistat ca ţările să nu ia parte din cauza abuzurilor asupra drepturilor omului ce au loc în Emirate, arestarea şi încarcerarea activiştilor şi codnucerea autocratică per se. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici