Felix devine uragan major de categoria 5

Uraganul Felix a devenit, duminică, uragan major de categoria 5, în timp ce se îndrepta spre Belize şi peninsula mexicană Yucatan, a anunţat Centrul american pentru supravegherea uraganelor (NHC), citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Felix devine uragan major de categoria 5

Felix devine uragan major de categoria 5

"Informaţiile de la Administraţia naţională pentru oceane şi atomsferă indică faptul că Felix continuă să se intensifice rapid", a precizat NHC, într-un comunicat dat publicităţii la ora 00.00 GMT (3.00, ora României).

Duminică, la ora 21.00 GMT (00.00, ora României), ochiul ciclonului se afla la 710 kilometri sud-est de Kingston (Jamaica) şi la nord de peninsula columbiană Guajira, îndreptându-se către vest-nord-vest cu circa 32 de kilometri pe oră, spre coastele de nord din Honduras şi Belize, precum şi în direcţia peninsulei mexicane Yucatan, unde ar putea ajunge miercuri.

Serviciile de securitate civilă din Venezuela au anunţat că o persoană a fost dată dispărută după trecerea uraganului prin apropierea coastelor acestei ţări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici