Fetiţă de 12 ani, suspectată că a furat un colier cu diamante în valoare de 4,6 milioane de dolari - VIDEO

Poliţia din Hong Kong a deschis o anchetă după ce o fetiţă de 12 ani şi trei adulţi au fost implicaţi în jefuirea unui magazin luxos de bijuterii, de unde au plecat cu un colier cu diamante în valoare de 4,6 milioane de dolari, informează CNN.

564 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 12 ani, suspectată că a furat un colier cu diamante în valoare de 4,6 milioane de dolari - VIDEO

Fetiţă de 12 ani, suspectată că a furat un colier cu diamante în valoare de 4,6 milioane de dolari - VIDEO

Anchetatorii bănuiesc că cei trei adulţi, două femei şi un bărbat, le-au distras atenţia vânzătorilor, pretinzând că doresc să cumpere bijuterii de valoare. În acest timp, fata, care ar avea vârsta cuprinsă intre 12 şi 14 ani, a sustras o cheie de la una dintre vitrinele magazinului Emperor Watch and Jewelry şi a reuşit să fure colierul cu diamante de 117 carate, informează CNN.

"Cei trei adulţi au pretins că vor să cheltuie o sumă mare de bani şi au cerut vânzătorilor să le arate cât mai multe bijuterii, în încercarea de a le distrage atenţia", a declarat o sursă pentru publicaţia South China Morning Post.

Incidentul s-a inregistrat vineri după-amiază, într-un mall aglomerat, iar poliţia nu a reuşit însă să-i prindă pe niciunul dintre cei implicaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici