Fetiţă româncă, în stare gravă după ce a căzut în gol şase metri, într-un parc din Italia - FOTO

O fetiţă româncă este în stare gravă după ce a căzut pe beton, de la înălţimea de peste şase metri, în timp ce se juca într-un parc din centrul Italiei, accidentul producându-se după ruperea unui grilaj metalic, informează site-ul postului italian Rete5.tv.

161 afișări
Imaginea articolului Fetiţă româncă, în stare gravă după ce a căzut în gol şase metri, într-un parc din Italia - FOTO

Fetiţă româncă, în stare gravă după ce a căzut în gol şase metri, într-un parc din Italia - FOTO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit agenţiei de ştiri ANSA, accidentul a avut loc marţi după-amiază în Parcul Santa Chiara din localitatea Sulmona, situată în apropierea oraşului L'Aquila (regiunea Abruzzo, centrul Italiei).

Fetiţa româncă în vârstă de patru ani se juca pe un grilaj metalic amplasat deasupra unui spaţiu subteran betonat. O parte a grilajului s-a rupt, iar fetiţa a căzut în gol 6,2 metri, lovindu-se de beton.

GALERIE FOTO

Copilul în stare gravă a fost preluat de un elicopter al serviciului de ambulanţă şi transportat la un spital din oraşul Pescara.

Fetiţa se afla în parc cu mama româncă. Medicii sunt rezervaţi privind şansele de supravieţuire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici