Fiica generalului Serghei Surovikin neagă că acesta ar fi fost reţinut în Rusia

"Nu s-a întâmplat nimic" cu generalul Serghei Surovikin, a declarat joi fiica sa, după ce au apărut informaţii despre reţinerea acestuia.

749 afișări
Imaginea articolului Fiica generalului Serghei Surovikin neagă că acesta ar fi fost reţinut în Rusia

Sursa foto: Mediafax Foto

Surovikin nu mai fusese văzut în public de sâmbătă. Financial Times, citând trei surse, a relatat că generalul dispărut a fost reţinut.

Fiica lui Surovikin, Veronika, a declarat pentru Baza că "nu i s-a întâmplat nimic lui Surovikin", că nimeni nu l-a arestat şi că acum "toată lumea este la locul de muncă".

Ea a mai spus că generalul "nu a apărut niciodată în fiecare zi în mass-media şi nu a făcut declaraţii".

Soţia lui Surovikin a refuzat să comenteze zvonurile privind reţinerea sa, scrie The Guardian

New York Times, citând surse anonime din serviciile secrete americane, a relatat că Surovikin avea cunoştinţe prealabile despre revolta condusă de şeful Wagner, Evgheni Prigojin, cu care avea legături bine mediatizate.

Surovikin este şeful forţelor aerospaţiale ruse şi a fost anterior comandantul suprem al Moscovei în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici