Fiul jurnalistului Jamal Khashoggi salută decizia luată de tribunalul din Arabia Saudită: „Astăzi am primit dreptate”

Fiul lui Jamal Khashoggi, Saleh Khashoggi, a salutat decizia tribunalului din Arabia Saudită care a condamnat la moarte cinci persoane în cazul asasinării jurnalistului saudit, relatează Reuters.

1954 afișări
Imaginea articolului Fiul jurnalistului Jamal Khashoggi salută decizia luată de tribunalul din Arabia Saudită: „Astăzi am primit dreptate”

Sursă foto: Profimedia

Un tribunal din Arabia Saudită a inculpat luni mai multe persoane în cazul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi, cinci fiind condamnate la moarte şi alte trei la 24 de ani de închisoare.

"Astăzi am primit dreptate în calitate de copii ai celui decedat, Jamal Khashoggi. Ne afirmăm încrederea în sistemul de justiţie saudit, pentru că a fost corect cu noi şi pentru că s-a făcut dreptate", a scris Saleh Khashoggi pe Twitter.

Khashoggi, jurnalist al publicaţiei americane The Washington Post, a fost un apropiat al regimului de la Riyad, însă, ulterior, a devenit un critic al prinţului moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, despre care autorităţile de la Ankara şi cele occidentale susţin că ar fi implicat în moartea jurnalistului. Autorităţile saudite, care desfăşoară o anchetă secretă în acest caz, neagă acuzaţiile la adresa liderului de la Riyad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici