Forţele politice de centru-stânga au câştigat alegerile parlamentare din Albania - rezultate finale

Coaliţia de stânga din care face parte Partidul Socialist a câştigat alegerile parlamentare desfăşurate în Albania pe 23 iunie, conform rezultatelor oficiale definitive anunţate marţi de Comisia electorală centrală.

156 afișări
Imaginea articolului Forţele politice de centru-stânga au câştigat alegerile parlamentare din Albania - rezultate finale

Forţele politice de centru-stânga au câştigat alegerile parlamentare din Albania - rezultate finale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partidul Socialist, condus de fostul primar al Tiranei Edi Rama, şi aliaţii de stânga ai acestuia au obţinut 83 de locuri în Parlament.

Partidul Democrat, al premierului în exerciţiu Sali Berisha, şi celelalte formaţiuni de dreapta au obţinut 57 de locuri.

Mişcarea Socialistă pentru Integrare (centru-stânga) a obţinut 16 locuri în Parlament, iar Partidul Egalităţii, Integrării şi Unităţii cinci locuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici