FOTO | Alunecare de teren în nordul Indiei: Aproape 50 de persoane şi-au pierdut viaţa

Cel puţin 47 de persoane au decedat în urma unei alunecări de teren care a răsturnat într-o prăpastie două autobuze în statul Himachal Pradesh din nordul Indiei, au anunţat autorităţile, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

1013 afișări
Imaginea articolului FOTO | Alunecare de teren în nordul Indiei: Aproape 50 de persoane şi-au pierdut viaţa

FOTO | Aproape 50 de morţi în urma unei alunecări de teren în nordul Indiei

Echipajele de intervenţie au recuperat 47 de cadavre, înainte de suspendarea operaţiunilor de căutare. Momentan nu există informaţii că ar exista persoane dispărute în urma acestui incident.

Incidentul s-a produs duminică în districtul Mandi, la 431 de kilometri nord de capitala Indiei, New Delhi.

Alunecarea de teren a fost provocată de o ploaie torenţială.

Sezonul musonic, ce începe în luna iunie şi durează până în septembrie, aduce ploi abundente în India şi Nepal, având un rol benefic pentru agricultura din regiune, însă provoacă şi alunecări de teren şi viituri în fiecare an.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici