Fragmentele recuperate joi din Oceanul Atlantic nu provin de la avionul Air France - VIDEO

Resturile recuperate joi de Marina braziliană nu aparţin avionului Airbus al companiei Air France, după cum anunţase aceasta nterior, a declarat după-amiază un purtător de cuvânt la armatei.

368 afișări
Imaginea articolului Fragmentele recuperate joi din Oceanul Atlantic nu provin de la avionul Air France - VIDEO

Fragmentele recuperate joi din Oceanul Atlantic nu provin de la avionul Air France (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Până în prezent, nici o parte a avionului (Air France) nu a fost recuperată, a declarat directorul departamentului de control al spaţiului aerian brazilian, Ramon Cardoso.

De dimineaţă, generalul Cardoso anunţase că Marina a recuperat o piesă provenind de la compartimentul de bagaje al avionului Airbus A330 care s-a scufundat cu 228 de persoane la bord în Oceanul Atlantic, în noaptea de duminică spre luni.

Acesta a explicat că piesa era "din lemn" şi că "în acest avion nu există componente din lemn". "Putem confirma de asemenea că piesa nu face parte din resturile avionului", a precizat el.

Oficialul a adăugat că Marina va recupera toate resturile găsite pentru a le analiza.

Potrivit acestuia, toate resturile strânse au fost transportate la Recife, unde a fost instalat centrul de comandament al cercetărilor, şi abia ulterior s-a putut observa că acestea nu provin de la Airbus.

Cordoso a precizat de asemenea că uleiul descoperit la suprafaţa apei provenea "de la o navă, nu de la un avion" întrucât este vorba despre ulei şi nu de kerosen.

Video Stirileprotv.ro

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici