François Hollande face apel la respingerea stigmatizării în Franţa

Preşedintele francez, François Hollande, a făcut cerut, vineri, să se "refuze supralicitarea, stigmatizarea", după o serie de incidente în Franţa ce au vizat comunitatea musulmană de la atentatul împotriva săptămânalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi.

459 afișări
Imaginea articolului François Hollande face apel la respingerea stigmatizării în Franţa

François Hollande face apel la respingerea stigmatizării în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Să asiguri populaţia înseamnă să îi spui că trăieşte într-un stat de drept şi cu voinţa de a fi împreună, de a refuza supralicitarea, stigmatizarea, caricaturile cele mai dezolante", a declarat Hollande.

Premierul Manuel Valls subliniase anterior că Franţa este "în război împotriva terorismului", "nu a unei religii".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici