François Hollande se declară hotărât "să facă totul" pentru ca Grecia să rămână în zona euro

Preşedintele francez François Hollande s-a declarat, miercuri, hotărât "să facă totul" pentru a convinge Grecia să rămână în zona euro şi să îi convingă pe europeni de necesitatea de a o menţine în această zonă, la finalul unei întâlniri cu premierul spaniol Mariano Rajoy.

111 afișări
Imaginea articolului François Hollande se declară hotărât "să facă totul" pentru ca Grecia să rămână în zona euro

François Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi face tot ceea ce voi putea, din poziţia mea, pentru a-i convinge pe greci să aleagă să rămână în zona euro, dar şi pentru a-i convinge pe europenii care ar putea să se îndoiască de necesitatea menţinerii Greciei în zona euro", a declarat Hollande în faţa presei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici