Francezii s-ar putea să revină la viaţa obişnuită până în toamna anului 2021

Francezii vor putea reveni la o formă de viaţă normală până în toamna anului 2021, cu condiţia unei campanii majore de vaccinare, spune epidemiologul Arnaud Fontanet.

467 afișări
Imaginea articolului Francezii s-ar putea să revină la viaţa obişnuită până în toamna anului 2021

Francezii s-ar putea să revină la viaţa obişnuită până în toamna anului 2021

Oamenii din Franţa ar putea reveni la o formă de viaţă normală până în toamna anului 2021, cu condiţia ca un program major de vaccinare pentru combaterea COVID-19 să funcţioneze bine, a declarat joi epidemiologul Arnaud Fontanet, consilier al Guvernului francez, pentru BFM TV.

Fontanet a spus că în Franţa trebuie să se vaccineze 80% -90% din populaţie pentru ca o aparenţă de normalitate să revină până în toamna anului 2021.

Guvernul francez vrea să ridice măsurile de izolare şi să permită deplasările din 15 decembrie, spunea recent preşedintele Emmanuel Macron. O primă relaxare constă în redeschiderea, sâmbătă, a magazinelor închise în urmă cu o lună, precum librăriile sau florăriile. Macron a anunţat şi o campanie masivă de vaccinare, fără ca vaccinul să fie obligatoriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici