Francois Fillon, favorit în scrutinul prezidenţial din Franţa, vrea fixarea unor cote pentru imigraţie

Francois Fillon, candidatul partidului Republicanii (centru-dreapta) şi favorit în scrutinul prezidenţial din Franţa, vrea stabilirea unor cote pentru imigraţia extracomunitară, relatează site-ul cotidianului Liberation.

1205 afișări
Imaginea articolului Francois Fillon, favorit în scrutinul prezidenţial din Franţa, vrea fixarea unor cote pentru imigraţie

Francois Fillon, favorit în scrutinul prezidenţial din Franţa, vrea fixarea unor cote pentru imigraţie

François Filllon a semnalat că vrea limitarea cât mai mult a imigraţiei, urmând să propună cote pentru imigranţii extracomunitari.

Fillon vrea să introducă în Constituţia Franţei principiul conform căruia imigraţia depinde de capacităţile de primire şi integrare.

Parlamentul Franţei urmează să adopte anual cote privind imigranţii extracomunitari, în funcţie de numărul de locuri de muncă disponibile şi de capacităţile de cazare.

Conform unor surse, candidatul partidului Republicanii ar fi favorabil şi reintroducerii controalelor la frontierele din Spaţiul Schengen.

Francois Fillon va anunţa un plan detaliat în cursul unui discurs programat în oraşul Nisa, unde 86 de persoane au fost ucise în iulie 2016 de un imigrant tunisian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici