Franţa a înregistrat o nouă creştere a deceselor cauzate de coronavirus

Franţa a raportat miercuri 110 decese cauzate de coronavirus, cu o creştere de 0,4%, număr total al miorţilor ajungând la 28.132, rămânând pe locul patru în lume în spatele SUA, Marii Britanii şi Italiei.

2364 afișări
Imaginea articolului  Franţa a înregistrat o nouă creştere a deceselor cauzate de coronavirus

Franţa a înregistrat o nouă creştere a deceselor cauzate de coronavirus

Marţi, numărul morţilor a scăzut din cauza ajustărilor raportate de centrele de sănătate regionale din centrele de îngrijire.

Numărul de cazuri confirmate a crescut cu 418 la 143.845, respectiv 0,3%, în concordanţă cu creşterea medie pe zi observată din data de 11 mai, sfârşitul perioadei de carantină.

Marţi, numărul de cazuri a crescut cu 524.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici