Franţa: O profesoară s-a spânzurat în şcoala unde preda

O profesoară de 45 de ani s-a sinucis, luni la amiază, spânzurându-se de panoul de baschet din sala de sport a şcolii unde preda, din oraşul Massy, din Franţa.

156 afișări
Imaginea articolului Franţa: O profesoară s-a spânzurat în şcoala unde preda

Franţa: O profesoară s-a spânzurat în şcoala unde preda (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Copiii prezenţi în şcoală nu au fost martori la această dramă. Învăţătoarea nu a lăsat niciun bilet scris în care să explice de ce a făcut acest lucru.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, femeia, care era depresivă, a fost descoperită la amiază spânzurată cu o coardă de un panou de baschet, în sala de sport a şcolii. Ea a fost găsită de psihologul cu care trebuia să se întâlnească.

Surse judiciare şi din poliţie precizează că nu se ştie dacă femeia a recurs la acest gest din motive personale sau profesionale.

Femeia era căsătorită şi avea doi copii, de 11 şi 20 de ani.

Şcoala la care aceasta preda are aproximativ 20 de profesori şi aproximativ 400 de elevi. Profesoara lucra cu elevi cu dificultăţi de învăţare.

Potrivit unei surse administrative, profesoara a fost în concediu de sănătate tot anul şcolar trecut şi tocmai şi-a reluat serviciul. Ea era supravegheată de un psiholog.

"Toată echipa este bulversată de ceea ce s-a întâmplat", a spus directorul şcolii, Philippe Rabache.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici