Frigul extrem a provocat moartea a peste 200 de persoane în Rusia

Peste 200 de cetăţeni ruşi şi-au pierdut viaţa din cauza frigului, a declarat un medic citat de pagina online a agenţiei Interfax.

153 afișări
Imaginea articolului Frigul extrem a provocat moartea a peste 200 de persoane în Rusia

Frigul extrem a provocat moartea a peste 200 de persoane în Rusia

Cel mai ridicat bilanţ al morţilor era de 41 de persoane în regiunea Tiumen, 37 în Celiabinsk şi 24 în regiunea Altai.

"Patru persoane au murit din cauza hipotermiei şi degerăturilor în Moscova, de la începutul sezonului rece", a precizat sursa din sistemul medical.

Din totalul de 52 de persoane care sufereau miercuri de hipotermie şi degerături, "22 au avut nevoie de spitalizare".

Frigul extrem a afectat peste 4.500 de persoane şi "peste 2.500 au fost transportaţi la spital", a explicat aceeaşi sursă.

Condiţiile meteorologice se vor înăspri, îndeosebi în Districtul Federak Central, iar temperaturile vor atinge valori de aproximativ -15 grade Celsius în Moscova şi de pânlă la -18 grade în suburbiile capitalei, a declarat şeful Serviciului de Hidro-meteorologie, Alexander Golubev.

Temperaturile nocturne din Moscova vor scădea până la -22 de grade, şi chiar -27 în regiunile nordice, a explicat Golubev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici