Furtuna Elsa: Cel puţin cinci oameni au murit în Spania şi Portugalia. VIDEO

Furtuna Elsa, care a lovit în ultimele zile Spania şi Portugalia a dus la moartea a cel puţin cinci persoane, a avariat clădiri şi linii de înaltă tensiune şi a determinat autorităţile să închidă mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi în cele două ţări, potrivit Reuters.

334 afișări
Imaginea articolului Furtuna Elsa: Cel puţin cinci oameni au murit în Spania şi Portugalia. VIDEO

Cel puţin cinci oameni au murit în Spania şi Portugalia în urma furtunii Elsa

Furtuna a lovit Peninsula Iberică miercuri şi a crescut în intensitate pe parcursul următoarelor zile.

Un bărbat a murit în localitatea portugheză Montijo, în apropiere de Lisabona, după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla, iar un al doilea bărbat a murit în nordul Portugaliei, după ce casa sa s-a prăbuşit.

În Spania, o persoană a murit în Asturias din cauza unei alunecări de teren, iar o alta murit după prăbuşirea unui zid. De asemenea, o a treia persoană a murit înecată în comunitatea Castilia şi León, au informat surse din cadrul administraţiei locale.

Autorităţile din cele două ţări au anunţat că furtuna va continua în zilele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici