GALERIE FOTO, VIDEO Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, s-a scăldat în apa rece a unui lac, de Bobotează

Îmbrăcat într-un halat de baie prezidenţial, decorat cu stema Republicii Moldova în dreptul pieptului, preşedintele Igor Dodon a renunţat la inhibiţii de dragul tradiţiei: s-a scăldat în apă rece ca gheaţa de Bobotează.

4893 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO, VIDEO Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, s-a scăldat în apa rece a unui lac, de Bobotează

GALERIE FOTO, VIDEO Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, s-a scăldat în apa rece a unui lac, de Bobotează (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Preşedintele Republicii Moldova s-a fotografiat în halat de baie şi a publicat imaginile pa pagina personală de Facebook.

”Boboteaza e o sărbătoare nu doar a sufletului, ci şi a trupului, pentru că întru credinţă trebuie să fim căliţi şi duhovniceşte, şi fizic.
Iată de ce consider că tradiţia scăldatului în apă rece depăşeşte semnificaţia simbolică.
Ea are un rol de întremare şi călire trupească. Pentru că Biserica are nevoie de creştini sănătoşi şi viguroşi.
De ani de zile practic scăldatul în apă rece. Nu renunţ la el nici acum, fiind preşedinte.
Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători religioase”, a scris Dodon pe pagina personală de Facebook.

 

Sursă foto: Facebook

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici