Gândul: Cum va arăta lumea în 2012 – varianta Financial Times

Analiştii politici de pe ambele maluri ale Atlanticului avertizează asupra modului în care criza economică ar putea influenţa viaţa politică.

24 afișări
Imaginea articolului Gândul: Cum va arăta lumea în 2012 – varianta Financial Times

Gândul: Cum va arăta lumea în 2012 – varianta Financial Times

În SUA, Dennis Blair, director al National Intelligence, afirmă că instabilitatea produsă de criză este la ora actuală cea mai mare ameninţare pe termen scurt a securităţii naţionale. Pe de altă parte, Ed Balls, membru al Cabinetului de la Londra, consideră că situaţia este mult mai gravă decât cea din 1930. În aceste condiţii, specialiştii de la Financial Times şi-au pus întrebarea cum va arăta scena politică internaţională peste 4 ani şi au ajuns la un scenariu hilar.

Află cum văd analiştii Financial Time lumea anului 2012 pe www.gandul.info.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici