Garda de corp a lui Zelenski, sex-simbolul apărut în vreme de război

Agenţia de presă UNIAN scrie că bodyguardul preşedintelui ucrainean adună potop de inimioare pe Tik Tok.

5305 afișări
Imaginea articolului Garda de corp a lui Zelenski, sex-simbolul apărut în vreme de război

Printre figurile fioroase pe care războiul le scoate în evidenţă, există şi părţi însorite, în această perioadă atât de întunecată în Ucraina în care moartea a devenit un cuvânt banal.

Un potop de inimioare s-au revărsat pe Tik Tok pentru bodyguardul lui Zelenski, Maksim Doneţ, pe care reţeaua socială chineză l-a transformat într-un „nou simbol sexual al femeilor ucrainene şi nu numai”, după cum scrie agenţia de presă „UNIAN”.

„Imaginile şi videoclipurile lui în care apare sunt foarte populare pe net, în special pe TikTok, chiar dacă nu foloseşte nicio reţea de socializare”, scrie site-ul.

„Se ştie că s-a născut în Krivoi Rog, în regiunea Dnipropetrovsk, şi că a absolvit Institutul Economic Krivoi rog al Universităţii Naţionale de Economie Vadim Hetman Kiev. Trebuia să susţină teza sa de doctorat „Statutul administrativ şi juridic al personalului militar al Oficiului pentru Securitatea de Stat al Ucrainei”, dar subiectul a fost amânat. Nu se ştie nimic despre viaţa lui personală”, consemnează UNIAN.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici