George W. Bush a evocat, într-o conferinţă, momentul apariţiei curcubeului la Bucureşti, în 2002

Fostul preşedinte american George W. Bush a evocat, în cursul unei conferinţe pe tema legăturilor dintre mandatul său şi creştinism, momentul apariţiei curcubeului, la Bucureşti, în timp ce susţinea un discurs, în 2002, scrie ziarul american The Reporter, în ediţia online.

254 afișări
Imaginea articolului George W. Bush a evocat, într-o conferinţă, momentul apariţiei curcubeului la Bucureşti, în 2002

George W. Bush a evocat, într-o conferinţă, momentul apariţiei curcubeului la Bucureşti, în 2002 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George W. Bush a vorbit marţi în faţa a 1.400 de persoane reunite în sala de conferinţe a unei biserici din oraşul Souderton (statul Pennsylvania), cu ocazia unei seminar despre modul în care valorile creştine influenţează viaţa politică americană.

La un moment dat, fostul preşedinte american a evocat momentul vizitei sale efectuate la Bucureşti în 2002, când, în timp ce susţinea un discurs, pe cerul înnorat a apărut un curcubeu.

"În acea zi înnorată, cu ploaie măruntă, a apărut curcubeul chiar în momentul în care începeam discursul. Curcubeul se întindea chiar până în spatele balconului unde eram şi am spus publicului: Dumnezeu zâmbeşte Bucureştiului", a reamintit Bush marţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici