Germania este în stare de şoc. Cel puţin un mort şi 30 de răniţi după ce un vehicul a lovit pietoni, în Berlin

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar altele au fost rănite după ce un vehicul a lovit un grup de persoane, în Berlin, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane.

2561 afișări
Imaginea articolului Germania este în stare de şoc. Cel puţin un mort şi 30 de răniţi după ce un vehicul a lovit pietoni, în Berlin

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi după ce un vehicul a lovit pietoni, în Berlin

Incidentul rutier a avut loc în zona Breitscheidtplatz (Charlottenburg) din Berlin. Un individ a lovit cu un autoturism un grup de pietoni, pe strada Tauentzien.

Cel puţin o persoană a murit, iar alte opt au fost spitalizate în urma incidentului. În total, 30 de persoane au primit îngrijiri medicale, multe fiind în stare de şoc.

"În acest moment, nu ştim dacă a fost un act intenţionat sau un accident", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Berlin, Thilo Cablitz, citat de revista Focus.

Şoferul maşinii a fost imobilizat şi reţinut de forţele de ordine.

La locul incidentului au fost mobilizate zeci de echipaje de poliţie şi ambulanţe. Anchetatorii încearcă să clarifice circumstanţele în care s-a produs incidentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici