Giuseppe Conte a anunţat măsuri mai severe din cauza numărului tot mai mare de decese

Premierul italian Giuseppe Conte a anunţat sâmbătă că toate „fabricile neesenţiale” trebuie să se închidă, întrucât Italia se confruntă cu "cea mai severă criză de la cel de-Al Doilea Război Mondial”, transmite CNN.

5262 afișări
Imaginea articolului Giuseppe Conte a anunţat măsuri mai severe din cauza numărului tot mai mare de decese

Giuseppe Conte a anunţat măsuri mai severe din cauza numărului tot mai mare de decese

Această restricţie se aplică tuturor fabricilor care nu sunt implicate în producerea de alimente sau echipamente medicale.

Într-o intervenţie prin Facebook live, sâmbătă, Conte a anunţat că măsurile mai severe sunt necesare din cauza numărului tot mai mare de decese.

"Moartea a multor dintre cetăţenii noştrii este o durere cu care ne confruntăm zilnic. Decesele pe care le avem în continuare nu sunt doar numere, ci sunt oameni ", a declarat Conte.

De asemenea, premierul italian a anunţat că toate farmaciile, magazinele alimentare, serviciile financiare şi transportul public vor rămâne deschise.

"(Măsura) ne va permite să ne întoarcem la fabricile noastre, pieţele noastre publice, îmbrăţişându-ne din nou prietenii. Facem asta pentru că iubim Italia", a adăugat Conte

Italia a înregistrat 53.578 de cazuri de coronavirus şi 4.825 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici