Gloanţe ale poliţiei, găsite în unele dintre cadavrele celor 46 de deţinute din Honduras

Gloanţe ale poliţiei au fost găsite în cadavrele unora dintre cele 46 de deţinute ucise într-o revoltă dintr-o închisoare de femei din Honduras din luna iunie, scrie, vineri, Reuters.

934 afișări
Imaginea articolului 
Gloanţe ale poliţiei, găsite în unele dintre cadavrele celor 46 de deţinute din Honduras

Gloanţe ale poliţiei, găsite în unele dintre cadavrele celor 46 de deţinute din Honduras

15 gloanţe ale poliţiei au fost descoperite în corpurile unor membre ale bandei MS-13, împuşcate şi arse de vii în timpul atacului din închisoarea de la periferia oraşului Tegucigalpa, a declarat ministrul adjunct al securităţii din Honduras, Julissa Villanueva.

„Dovezile ne spun că 96% dintre gloanţele găsite... aparţin poliţiei”, a declarat Villanueva într-un interviu televizat, transmis pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat că dovezile au indicat o probabilă complicitate a poliţiei în această revoltă, una dintre cele mai grave breşe de securitate din istoria recentă a Hondurasului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei naţionale a refuzat să comenteze acuzaţiile oficialului.

Villanueva nu a precizat câte cadavre conţineau gloanţe sau câte arme individuale au fost găsite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici