Grecia nu e ocolită de incendii nici vara aceasta. Focul a izbucnit într-o zonă împădurită din regiunea Pelopones

  • Nou incendiu de vegetaţie în Grecia
  • Incendiul afectează o zonă împădurită din Epidaur, în apropierea unui fost amfiteatru antic
  • Focul este întreţinut de temperaturile caniculare şi de rafalele puternice de vânt
246 afișări
Imaginea articolului Grecia nu e ocolită de incendii nici vara aceasta. Focul a izbucnit într-o zonă împădurită din regiunea Pelopones

Sursa FOTO: Twitter

Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, vineri, în regiunea greacă Pelopones, în apropierea fostului amfiteatru antic din Epidaur, anunţă surse citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

Zeci de pompieri cu 18 autospeciale şi două avioane depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Focul afectează o zonă împădurită situată în Epidaur, la circa 60 de kilometri de Atena, în apropierea unui fost amfiteatru antic. Focul este întreţinut de temperaturile caniculare şi de rafalele puternice de vânt.

Potrivit informaţiilor preliminare, incendiul nu ameninţă zone rezidenţiale.

În ultimele săptămâni, în Grecia au avut loc mai multe incendii de vegetaţie, în principal în apropiere de Atena.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici