Guvernator: Doi civili au fost ucişi în bombardamentele ucrainene asupra regiunii Briansk

Doi civili au murit în urma bombardamentelor ucrainene asupra unui sat din regiunea rusă Briansk sâmbătă seara, a declarat un guvernator citat de Reuters.

143 afișări
Imaginea articolului Guvernator: Doi civili au fost ucişi în bombardamentele ucrainene asupra regiunii Briansk

Guvernator: Doi civili au fost ucişi în bombardamentele ucrainene asupra regiunii Briansk

„Potrivit informaţiilor preliminare, o clădire rezidenţială a fost complet distrusă, iar alte două case au fost parţial distruse”, a declarat guvernatorul Alexander Bogomaz.

El a precizat că doi civili au fost ucişi.

Ucraina nu revendică aproape niciodată în mod public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei şi de pe teritoriul controlat de Rusia în Ucraina.

Ambele părţi neagă că au vizat civili în invazia rusă asupra Ucrainei, care durează de 14 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici