Guvernatorul Californiei s-a întâlnit cu preşedintele Chinei

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, s-a întâlnit miercuri cu preşedintele chinez Xi Jinping pentru a discuta despre schimbările climatice şi alte probleme, a declarat oficialul american, potrivit Reuters.

380 afișări
Imaginea articolului Guvernatorul Californiei s-a întâlnit cu preşedintele Chinei

Sursa foto: X/Twitter

Newsom a spus că a avut ocazia să se concentreze mai profund şi mai substanţial asupra schimbărilor climatice în întâlnirea cu Xi.

Guvernatorul a dezvăluit că a mai discutat cu liderul chinez despre Israel şi despre drogul Fentanil.

Gavin Newsom şi-a început luni călătoria de o săptămână în China.

El a trecut prin Hong Kong şi Shenzhen, iar miercuri s-a întâlnit cu înalţi oficiali la Beijing, inclusiv cu ministrul de externe Wang Yi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici