Guvernul britanic a cheltuit 162 de milioane de lire sterline pentru funeraliile Reginei Elisabeta

Instituţiile guvernamentale britanice au cheltuit în total 161,7 milioane de lire sterline pentru funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta şi pentru evenimentele conexe, a anunţat joi Trezoreria din Marea Britanie, potrivit Reuters.

184 afișări
Imaginea articolului Guvernul britanic a cheltuit 162 de milioane de lire sterline pentru funeraliile Reginei Elisabeta

Guvernul britanic a cheltuit 162 de milioane de lire sterline pentru funeraliile Reginei Elisabeta

Suma cuprinde toate ceremoniile care au ţinut mai multe zile.

Înmormântarea reginei, care a avut loc pe 19 septembrie, a fost precedată de o perioadă de doliu naţional.

Aceasta a inclus o ceremonie la Westminster Hall din Londra, care le-a oferit cetăţenilor şansa de a-şi lua rămas bun de la Regină.

Înainte de a fi mutat la Londra, sicriul a fost depus în catedrala din Edinburgh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici