Hamas consideră că atacul Iranului este un „drept natural şi un răspuns meritat”

Gruparea Hamas a calificat lansarea de către Iran a sute de rachete şi drone în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică drept „un drept natural şi un răspuns meritat”, potrivit Sky News.

381 afișări
Imaginea articolului Hamas consideră că atacul Iranului este un „drept natural şi un răspuns meritat”

Sursa foto: AP

Hamas a apărat atacul Iranului asupra Israelului, gruparea calificând lansarea de către Iran a sute de rachete şi drone peste noapte drept „un drept natural şi un răspuns meritat”.

Acţiunea militară a Iranului a avut loc după un presupus atac aerian israelian asupra complexului ambasadei sale din Damasc, la 1 aprilie, în care au fost ucişi ofiţeri ai Corpului de elită al Gardienilor Revoluţiei Islamice.

„Noi, cei din Hamas, considerăm că operaţiunea militară condusă de Republica Islamică Iran este un drept natural şi un răspuns meritat la crima de a viza consulatul iranian din Damasc şi la asasinarea mai multor lideri ai Gardienilor Revoluţiei”, a declarat Hamas într-un comunicat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici