Şeful Statului Major iranian: Atacul nostru s-a încheiat

  • Şeful Statului Major iranian spune că atacul s-a încheiat şi de acum forţele iraniene vor răspunde „dacă Israelul ne ţinteşte interesele”.
  • El avertizează SUA că dacă participă la un atac împotriva Iranului îi va ţinti bazele din regiune.
4156 afișări
Imaginea articolului Şeful Statului Major iranian: Atacul nostru s-a încheiat

Sursa foto: X

Şeful Statului Major iranian spune că atacul s-a încheiat şi de acum forţele iraniene vor răspunde „dacă Israelul ne ţinteşte interesele”. El avertizează SUA că dacă participă la un atac împotriva Iranului îi va ţinti bazele din regiune.

Şeful Statului Major iranian, generalul Mohammad Bagheri, a declarat: „Atacul nostru s-a încheiat şi nu dorim să-l continuăm, dar vom răspunde cu forţă dacă Israelul ne ţinteşte interesele”.

Pe de altă parte, avertizează SUA să nu participe la un atac împotriva Iranului.

„Dacă Washingtonul participă la vreun atac împotriva noastră, îi vom ţinti bazele din regiune şi nu va fi în siguranţă”, spune şeful Statului Major iranian.

Comandantul Gărzilor Revoluţionare Islamice, Hossein Salami, a avertizat, de asemenea, că Teheranul va riposta împotriva oricărui atac israelian asupra intereselor, oficialilor sau cetăţenilor săi.

Armata israeliană a transmis că au participat la apărarea Israelului în respingerea atacului iranian şi capabilităţile militare aliate.

„Israelul a acţionat împreună cu SUA, Marea Britanie, Franţa şi alte ţări atunci când a respins atacul iranian”, a transmis armata israeliană.

Până duminică dimineaţă, oficialii israelieni au indicat că nu a fost luată nicio decizie cu privire la un răspuns israelian la atacul iranian, în timp ce un oficial a declarat că orice răspuns potenţial va fi discutat la şedinţa cabinetului de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici