Hamas: Israelienii au votat cu "cei mai agresivi" lideri

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas, care deţine controlul în Fâşia Gaza, a apreciat că israelienii au votat cu "cei mai agresivi" lideri în alegerile legislative de marţi.

17 afișări
Imaginea articolului Hamas: Israelienii au votat cu "cei mai agresivi" lideri

Khaled Meshaal, liderul în exil al mişcării islamiste palestiniene Hamas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hamas a adăugat că discursurile acestora "sunt cele mai extremiste".

Partidul Kadima, condus de Tzipi Livni, s-a clasat pe primul loc în alegerile legislative din Israel, având un uşor avans faţă de partidul Likud (dreapta) al lui Benjamin Netanyahu, potrivit sondajelor la ieşirea de la urne.

Citeşte şi

Partidul israelian Kadima, pe primul loc în alegerile legislative - exit-poll

Partidul Likud: Benjamin Netanyahu va fi viitorul premier

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici