Hana Kadhafi, despre care liderul libian susţine că a fost ucisă în 1986, este în viaţă

Fiica adoptivă a colonelului Muammar Kadahfi, Hana, despre care acesta afirmase că a fost ucisă la vârsta de şase luni în atacul american din 1986, este în viaţă şi lucrează ca medic, potrivit documentelor şi fotografiilor găsite în complexul liderului libian.

3795 afișări
Imaginea articolului Hana Kadhafi, despre care liderul libian susţine că a fost ucisă în 1986, este în viaţă

Hana Kadhafi, despre care liderul libian susţine că a fost ucisă în 1986, este în viaţă (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Ea a studiat medicina la Tripoli şi în urmă cu patru ani a urmat cursuri de engleză la British Council din capitala libiană, pe care le-a absolvit cu succes, relatează Daily Mail.

O foaie de observaţie de la un centru medical libian a fost scrisă în arabă şi semnată "Hana Muammar Kadhafi", în timp ce o fotografie de tip paşaport a unei tinere despre care se crede că este Hana a fost găsită împreună cu alte poze în care aceasta apare alături de Aisha Kadhafi, o altă fiică a liderului libian.

O cameră din complex pare a fi ocupată de Hana, fiind plină cu DVD-uri, CD-uri cu formaţia Backstreet Boys şi chiar tratamente anticelulitice. Pe rafturi cu cărţi de medicină se aflau şi fotografiile unei tinere de aproximativ 20 de ani, în halat.

La începutul anului, cotidianul german Die Welt anunţa că Hana este medic şi lucrează pentru Ministerul libian al Sănătăţii. Cotidianul susţinea că aceasta este o figură importantă în domeniu şi că şi-a folosit statutul pentru a bloca promovarea unor colegi. Acesta afirma că Hana conduce mai multe spitale, vorbeşte fluent engleza şi călătoreşte des la Londra pentru cumpărături.

Colonelul Kadhafi a pretins că fiica sa adoptivă a murit în bombardamentele din 1986, ordonate de preşedintele american Ronald Reagan, ca răzbunare pentru atacul asupra unui club de noapte din Berlin comis de agenţi libieni, în care au murit doi militari americani.

La începutul lunii, documente găsite în districtul Knightsbridge din Marea Britanie arătau că un dentist a călătorit în Libia pentru a o trata pe o anumită "Hana Kadhafi" în 2008. Dentistul a refuzat să vorbească despre acest lucru.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici