Hillary Clinton va lupta pentru ca Obama să fie ales preşedinte

Fosta primă doamnă Hillary Clinton a promis, joi, că se va lupta pentru a face ca fostul său rival în cursa pentru învestitura democrată să câştige alegerile prezidenţiale din SUA, cerând comunităţii hispanice, care a susţinut-o până acum, să îşi îndrepte voturile către Barack Obama.

17 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton va lupta pentru ca Obama să fie ales preşedinte

Hillary Clinton va lupta pentru ca Obama să fie ales preşedinte (Imagine: Mediafax/AFP)

"Mizele sunt extrem de ridicate, trebuie să ne unim pentru idealurile şi valorile în care credem", a declarat Hillary Clinton în cadrul discursului susţinut în faţa unei asociaţii a aleşilor hispanici reuniţi la Washington (NALEO).

"Trebuie să fim determinaţi în căutarea unei noi căi şi nu putem ajunge acolo fără a-l desemna pe Barack Obama ca preşedinte (...). Am să lucrez, am să mă lupt pentru asta" a subliniat fosta primă doamnă.

Hillary Clinton a declarat că se simte "emoţionată de milioanele de hispanici" care au susţinut-o în timpul cursei sale pentru învestitura democrată.

"Ei vor constitui o bază (electorală) foarte puternică, nu numai pentru noiembrie dar şi pentru anii ce vor veni", a spus aceasta.

Candidatul democrat Barack Obama se va adresa asociaţiei NALEO sâmbătă.

Hillary Clinton şi fostul său rival vor avea vineri o primă întâlnire electorală comună în localitatea Unity din New Hampshire (nord-estul SUA).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici